Analýza australského daňového systému - Frenglová, Věra (2007)
První část práce seznamuje čtenáře se současným stavem ekonomiky a veřejných financí v Austrálii. Další části práce se věnují složení daňového mixu a stručnému komentáři jednotlivých daní a reformě na počátku tisíciletí. Daná reforma, domácími politiky označovaná za přelomovou, měla značný vliv na podobu dnešního složení daňové soustavy Austrálie