Analýza australského daňového systému - Frenglová, Věra; Láchová, Lenka, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
První část práce seznamuje čtenáře se současným stavem ekonomiky a veřejných financí v Austrálii. Další části práce se věnují složení daňového mixu a stručnému komentáři jednotlivých daní a reformě na počátku tisíciletí. Daná reforma, domácími politiky označovaná za přelomovou, měla značný vliv na podobu dnešního složení daňové soustavy Austrálie
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; Austrálie; daně; bakalářské práce; Australia; taxation; bachelor's theses