Veřejné zakázky na municipální úrovni - Bahounková, Michaela; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá členěním veřejných zakázek podle druhu a předpokládané hodnoty. Popisuje průběh zadávacího řízení s důrazem na zjednodušené podlimitní řízení a nejčastější metody pro hodnocení veřejných zakázek a projektů (CUA,CBA,CMA, metoda rozvrhu váhy, metoda kardinální číselné stupnice). V případové studii se analyzují kritéria použitá pro konkrétní typ zakázky a zkoumá se jejich vhodné použití. Ve zvolené municipalitě je analyzován objem veřejných zakázek ve sledovaném období a jeho podíl na celkových výdajích dané municipality
Vedoucí práce: Jan Pavel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses