Analýza hospodaření Divadla F. X. Šaldy v Liberci - Poborský, František; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce analyzuje hospodaření Divadla F. X. Šaldy v Liberci. Zabývá se také financováním divadel, argumenty veřejného zabezpečování divadel, modely kulturní politiky. Dále sleduje kulturu a veřejně provozovaná divadla v ČR a získané informace využívá k hodnocení hospodaření DFXŠ. Analýza DFXŠ se zabývá důležitými komponenty výsledovky, zejména náklady, výnosy a tržbami. Dále se věnuje návštěvnosti divadla. Práce se též zabývá organizační strukturou divadla a vztahem DFXŠ a jeho zřizovatele, Magistrátu města Liberec
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; financování; bakalářské práce; financing; bachelor's theses