Penzijní připojištění se zaměřením na penzijní fondy - Sedláček, Petr (2007)
Bakalářská práce se týká penzijního připojištění v rámci České republiky.Popisem aktuálního stavu na trhu penzijních fondů a pak srovnání tří vybraných penzijních fondů na základě předem zvolených hodnotících kritérií