Penzijní připojištění se zaměřením na penzijní fondy - Sedláček, Petr; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce se týká penzijního připojištění v rámci České republiky.Popisem aktuálního stavu na trhu penzijních fondů a pak srovnání tří vybraných penzijních fondů na základě předem zvolených hodnotících kritérií
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; důchodové připojištění; bakalářské práce; supplementary pension insurance; bachelor's theses