Finanční analýza podniku - Štochlová, Iva; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce pojednává podrobně o části finančního řízení podniku, o finanční analýze. Popisuje její důležitost při zjišťování informací týkající se hospodaření a finanční pozice podniku, uživatele, zdroje informací a celkový proces finanční analýzy. Zaměřuje se hlavně na informace získané poměrovými ukazateli, které jsou nejrozšířenějším metodickým nástrojem. V praktické části je použita aplikace těchto nástrojů pro zhodnocení jednoduché analýzy podniku Metrostav, a. s.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses