Vliv daně z příjmu na finanční hospodaření podniku - Krayzlová, Olga; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Počítám dan z příjmu fyzických a právnických osob. Prokazuji vliv daně z příjmu na velikost a právní formu podniku, zdaněnou rentabilitu celkového kapitálu, na mzdy a daňové odpisy. Zároveň nasťiňuji daňovou reformu a zkoumám její dopady na poplatníky. Nastiňuji možný vývoj daně z příjmu - rovnou daň, daňovou asignaci, zrušení daně z příjmu právnické osoby a jejich vliv na jednotlivé subjekty
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses