Vlastní kapitál podnikatelských subjektů z účetně-právního hlediska - Oplt, Lukáš; Mejzlík, Ladislav, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce pojednává o vlastním kapitálu zejména společnosti s ručením omezeným a akciové společnosti z pohledu účetnictví i práva dle legislativy ČR. Konkrétně rozvádí jeho jednotlivé složky a aplikuje na ně jak Obchodní zákoník, tak platné účetní předpisy. Ve druhé části stručně charakterizuje finanční analýzu a její nástroje související s vlastním kapitálem
Vedoucí práce: Stanislav Pokorný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses