Účetní uzávěrka a účetní závěrka v ČR - Krňanská, Petra; Činčura, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Účetní závěrkou vrcholí všechny účetní práce za účetní období v každé účetní jednotce. Před samotným uzavřením účetních knih a sestavením výkazů je nutné provést veškeré přípravné práce, aby závěrka podávala pravdivý obraz o hospodaření podniku. Tato práce se věnuje účetní závěrce v ČR jako celku (přípravné práce, uzavření knih a výkazy). Druhá část je věnována konkrétní firmě a její závěrce k 30.6.2006. To vše v porovnání s českou legislativou
Vedoucí práce: Jindřich Činčura
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses