Účetní uzávěrka a účetní závěrka v ČR - Ciprovská, Jana; Činčura, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce popisuje účetní uzávěrku a účetní závěrku v ČR. Zabývá se přípravnými pracemi souvisejícími s účetní uzávěrkou a pomocí stručných příkladů napomáhá lepšímu pochopení problematiky. V rámci účetní závěrky obsahuje výkazy, které jsou vyhotovovány účetními jednotkami, a to jak výkazy povinné - rozvaha, výkaz zisku a ztráty, příloha, tak i nepovinné - přehled o peněžních tocích a přehled o změnách vlastního kapitálu. V závěrečné části jsou obsaženy informace o auditu
Vedoucí práce: Jindřich Činčura
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses