Technické zhodnocení a odpisy dlouhodobého majetku - Kopecká, Taťána; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce popisuje základní problematiku technického zhodnocení a odpisů dlouhodobého majetku. Je zde vysvětlen rozdíl mezi technickým zhodnocení a opravou, poněvadž jejich nesprávné určení může přinést značné problémy a placení pokut udělených finančním úřadem. V další části práce je vymezena oblast účetních a daňových odpisů. A poslední kapitola krátce pojednává o odložené dani
Vedoucí práce: David Procházka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses