Dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek a jeho vztah k dani z příjmu - Svízela, Josef (2007)
Práce zachycuje oblast účetního dlouhodobého hmotného a nehmotného majetku a jeho vztahu k dani z příjmu. Důraz je kladen na každou fázi života majetku v podniku od pořízení až po vyřazení a především na to, jak jednotlivé fáze ovlivňují daň z příjmu každého podniku. Práce je zpracována v souladu s aktuálním zněním účetních a daňových zákonů pro rok 2007