Dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek a jeho vztah k dani z příjmu - Svízela, Josef; Činčura, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce zachycuje oblast účetního dlouhodobého hmotného a nehmotného majetku a jeho vztahu k dani z příjmu. Důraz je kladen na každou fázi života majetku v podniku od pořízení až po vyřazení a především na to, jak jednotlivé fáze ovlivňují daň z příjmu každého podniku. Práce je zpracována v souladu s aktuálním zněním účetních a daňových zákonů pro rok 2007
Vedoucí práce: Jindřich Činčura
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses