Dluhopisy a výnosové křivky - Janeček, Martin; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce vychází z platné legislativní úpravy dluhopisů v rámci ČR. V jednotlivých kapitolách pojednává o dluhopisech jako nástroji ČNB k ovlivňování úrokových sazeb v ekonomice, o dluhopisech jako investičním instrumentu v ČR a o metodě oceňování dluhopisů. Práce rovněž vymezuje teoretický aparát týkající se výnosových křivek, zaměřuje se zejména na jejich konstrukci a uplatnění při oceňování dluhopisů
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses