Zhodnocení finanční situace podniku - Kalkusová, Lenka; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Tématem bakalářské práce je finanční analýza, která si již dnes našla své místo v oblasti podnikového řízení a je jeho součástí. Je zaměřena především na zhodnocení finanční situace podniku, přičemž se snaží odhalit jeho silné i slabé stránky a posoudit finanční zdraví, které ovlivňuje zejména likvidita a rentabilita podniku. Z údajů finančního účetnictví a dalších zdrojů hodnotí minulý i současný stav a poskytuje tak doporučení možných řešení
Vedoucí práce: Jana Pevná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance podniku; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; rentabilita; zadlužení; bakalářské práce; business finance; financial analysis; bachelor's theses