Měření výkonnosti procesů ve firmě GCE, s.r.o. - Kratochvílová, Alena (2007)
Teoretická část práce obsahuje vysvětlení pojmů proces a procesní řízení. Zahrnuje také zásady pro efektivní měření a monitorování procesů, přehled možných způsobů měření a různých ukazatelů měření. Praktická část obsahuje identifikaci podstatných procesů ve firmě GCE, s.r.o. a dále se zaměřuje na proces nákupu. Je zde definován problém firmy: příliš rozsáhlá dokumentace a na procesu nákupu jsou demonstrovány konkrétní návrhy na zlepšení