Měření výkonnosti procesů ve firmě GCE, s.r.o. - Kratochvílová, Alena; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Teoretická část práce obsahuje vysvětlení pojmů proces a procesní řízení. Zahrnuje také zásady pro efektivní měření a monitorování procesů, přehled možných způsobů měření a různých ukazatelů měření. Praktická část obsahuje identifikaci podstatných procesů ve firmě GCE, s.r.o. a dále se zaměřuje na proces nákupu. Je zde definován problém firmy: příliš rozsáhlá dokumentace a na procesu nákupu jsou demonstrovány konkrétní návrhy na zlepšení
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikový management; měření výkonnosti; management jakosti; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; industrial management; performance measurement; quality control; bachelor's theses