Cyklostezky (cyklotrasy) a jejich možnosti - Mach, Lukáš (2007)
Práce mapuje současný stav cyklostezek (cyklotras) v České republice z hlediska internetu a možnosti využívání navigačních systémů se zaměřením i na oblast Jindřichova Hradce. Dále se zabývá možnostmi jejich budování, financování a využívání