Cyklostezky (cyklotrasy) a jejich možnosti - Mach, Lukáš; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce mapuje současný stav cyklostezek (cyklotras) v České republice z hlediska internetu a možnosti využívání navigačních systémů se zaměřením i na oblast Jindřichova Hradce. Dále se zabývá možnostmi jejich budování, financování a využívání
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: cykloturistika; navigace; internet; dotace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bicycle touring; navigation; Internet; subsidies; bachelor's theses