Nástroje vnitřní komunikace zaměřené na firemní kulturu - Mikulková, Zdeňka; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cílem práce je vysvětlení pojmu firemní kultury, rozbor nástrojů vnitřní komunikace využívaných pro podporu a žádoucí rozvoj firemní kultury a demonstrování nástrojů interní komunikace ve společnosti Telefónica O2 Czech Republik a.s. Jsou dané nástroje vhodné pro situaci v dané společnosti a jaká je jejich účinnost?
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: kultura organizace; interpersonální komunikace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; corporate culture; interpersonal communication; master's theses