Strategická analýza podniku PKS MONT, a.s. - Hanusová, Lucie; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Provedení komplexní strategické analýzy ve společnosti pomocí externí a interní analýzy
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses