Operační systémy počítačů - Kutina, Michal; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Teoreticko-metodologická část: Teorie, definice, historie a současnost operačních systémů. Aplikační část: Porovnání MS-Windows a Linux, vyzkoušení různých operačních systémů. Závěr
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: operační systémy; DOS (operační systém); Linux (operační systém); UNIX (operační systém); management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; operating systems; DOS (operating system); Linux (operating system); UNIX (operating system); bachelor's theses