Majitelé psů jako možný faktor rozšíření turistického ruchu - Pekárková, Lucie; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce poukazuje na vzrůstající počet majitelů psů a na jejich potenciál pro turistický ruch. Seznamuje se změnami v pojetí psa, s nabídkou a poptávkou služeb, které trh pro majitele psů vytváří a upozorňuje na spojitost chovu psů s kvalitou života. V praktické části ukazuje situaci v nabídce a poptávce služeb pro majitele psů na území Jindřichova Hradce a popisuje možné příčiny střetů mezi majiteli psů a jejich odpůrci. Dále uvádí, jak lze současnou situaci zlepšit a to tak, aby se město stalo lokalitou vyhledávanou turisty se psy
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: kvalita života; cestovní ruch; pes; chovatelství; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; quality of life; tourism; Canis; breeding; bachelor's theses