Arbeitslosigkeit - Kozlová, Helena; Polívková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Co je nezaměstnanost. Jak se dělí a jaké může přivodit, nejen nezaměstnaným, následky. Dále pak politika zaměstnanosti, jako nástroj řešení nezaměstnanosti. Popis Nezaměstnanosti a celkového trhu práce v Německu, konkrétně pak ve spolkové zemi Thüringen a pro porovnání i v České Republice, konkrétně pak v Jihočeském kraji. Poslední součástí je dotazník zaměřený na: 1) zjištění představ občanů ČR o zaměstnávání v zahraničí a za 2) zjištění podílu lidí, kteří by měli zájem pracovat v zahraničí, či už v cizině pracovali
Vedoucí práce: Jana Polívková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: trh práce; nezaměstnanost; Česko; Německo; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; labor market; unemployment; Czechia; Germany; bachelor's theses