Užití internetu v podnikové praxi - Jiráková, Eliška (2007)
Internet Využití internetových služeb v podnikové praxi Členění procesů Marketingové procesy Proces řízení příležitostí Procesy spojené s výzkumem, vývojem a inovacemi Obchodní aktivity Podpůrné procesy Výběr zaměstnanců Procesy řízení Řízení podniku jako takového Proces řízení zdrojů Proces realizace Využití Internetu v procesech podniku TDS Internet a jeho rozšíření ve firmě Marketingové procesy Procesy řízení příležitostí Procesy spojené s výzkumem, vývojem a inovacemi Obchodní aktivity Proces reklamace Podpůrné procesy Výběr a školení zaměstnanců Školení a doškolování zaměstnanců Procesy řízení Řízení podniku jako takového Proces řízení zdrojů Proces realizace