Užití internetu v podnikové praxi - Jiráková, Eliška; Jelínek, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Internet Využití internetových služeb v podnikové praxi Členění procesů Marketingové procesy Proces řízení příležitostí Procesy spojené s výzkumem, vývojem a inovacemi Obchodní aktivity Podpůrné procesy Výběr zaměstnanců Procesy řízení Řízení podniku jako takového Proces řízení zdrojů Proces realizace Využití Internetu v procesech podniku TDS Internet a jeho rozšíření ve firmě Marketingové procesy Procesy řízení příležitostí Procesy spojené s výzkumem, vývojem a inovacemi Obchodní aktivity Proces reklamace Podpůrné procesy Výběr a školení zaměstnanců Školení a doškolování zaměstnanců Procesy řízení Řízení podniku jako takového Proces řízení zdrojů Proces realizace
Vedoucí práce: Jiří Jelínek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: internet; elektronické služby; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Internet; electronic services; bachelor's theses