Financování neziskových organizací na Jindřichohradecku - Fröhlich, Vojtěch; Nový, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce prezentuje výsledky průzkumu mezi regionálními nestátními neziskovými organizacemi v oblasti Jindřichohradecka zaměřeného na zjištění struktury jejich finančních zdrojů. Zabývá se také obecně neziskovým sektorem a možnostmi financování neziskových organizací. Na základě výsledků dotazníkového šetření posuzuje frekvenci využívání jednotlivých zdrojů a určení příčin jejich nízkých či vysokých preferencí při jejich vyhledávání a využívání a obsahuje návrh optimálního řešení zjištěných disproporcí
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; fundraising; neziskový sektor; neziskové organizace; bachelor's theses; fund raising; nonprofit sector; nonprofit organizations