Metodika a cíle vnitropodnikového účetnictví v konkrétní organizaci - Juričková, Lenka; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
V teoretické části je rozebrána problematika vnitropodnikového a manažerského účetnictví, porovnání pojetí nákladů a výnosů ve vnitropodnikovém a ve finančním účetnictví. Podrobněji jsem pak popsala náklady a jejich členění. Dále jsem v práci popsala kalkulace a rozpočty. Praktická část obsahuje popis systému manažerského účetnictví v podniku MOTOR JIKOV Strojírenská a. s
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: manažerské účetnictví; kalkulace cen; kalkulace nákladů; rozpočtová skladba; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; managerial accounting; pricing; cost accounting; budgeting; bachelor's theses