IS/IT Edscha Tools a.s. - Novák, Petr; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zabývá v teoretické části podnikovými informačními systémy, jejich zaváděními do podniků, bezpečností a outsourcingem. V praktické části se věnuje IS/IT Edscha Tools a.s. a to z hlediska bezpečnosti a ochrany dat, využití IS organizace při plánování výroby a komunikace se zákazníkem, možnostmi rozšíření IS/IT pro zaměstnance a vedení firmy
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikové informační systémy; informační bezpečnost; outsourcing; management [obor bakal. práce]; IS/ICT; bakalářské práce; management information systems; information security; outsourcing; bachelor's theses