Analýza nákladov na spontánny pôrod, pôrod cisárskym rezom a indukovaný pôrod zakončený cisárskym rezom - Činčár, Matúš; Střítecký, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práca sa zaoberá stanovením výšky priamych a nepriamych nákladov spojených s prevedením spontánneho pôrodu, pôrodu operačným zákrokom sectio caesarea a indukovaného pôrodu zakončeného cisárskym rezom. Opisuje ekonomickú aj medicínsku stránku danej problematiky a taktiež porovnáva súčasný systém úhrady nákladov za dané výkony so systémom výkonovým
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: ekonomika zdravotnictví; porodnictví; náklady; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; medical economics; obstetrics; costs; master's theses