Racionalizace manažerského účetnictví ve vybraném podniku - Kalina, Petr (2007)
Přehled o metodách kalkulace a evidence nákladů a návrh v praxi fungujícího systému uplatňujícího uvedené metody. Finanční a manažerské účetnictví a jejich vzájemný vztah. Systémy sledování a řízení nákladů. Tvorba kalkulace nákladů metodou ABC. Zakázková evidence nákladů