Racionalizace manažerského účetnictví ve vybraném podniku - Kalina, Petr; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Přehled o metodách kalkulace a evidence nákladů a návrh v praxi fungujícího systému uplatňujícího uvedené metody. Finanční a manažerské účetnictví a jejich vzájemný vztah. Systémy sledování a řízení nákladů. Tvorba kalkulace nákladů metodou ABC. Zakázková evidence nákladů
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Keywords: manažerské účetnictví; kalkulace nákladů; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; managerial accounting; cost accounting; master's theses