Web Usage Mining - popis, metody a nástroje, možné aplikace, konkrétní řešení - Dvořák, Jan (2007)
Obecný popis Web Miningu. Charakteristika a užití technik Web Usage Miningu. Podrobný popis metod a nástrojů zahrnovaných pod pojem „Web Usage Mining“. Softwarové nástroje a existující řešení pro Web Usage Mining. Praktický návrh konkrétního řešení s využitím popsaných metod Web Usage Miningu – analýza logovacích souborů webového serveru Fakulty managementu Vysoké školy ekonomické v Praze