Web Usage Mining - popis, metody a nástroje, možné aplikace, konkrétní řešení - Dvořák, Jan; Jelínek, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Obecný popis Web Miningu. Charakteristika a užití technik Web Usage Miningu. Podrobný popis metod a nástrojů zahrnovaných pod pojem „Web Usage Mining“. Softwarové nástroje a existující řešení pro Web Usage Mining. Praktický návrh konkrétního řešení s využitím popsaných metod Web Usage Miningu – analýza logovacích souborů webového serveru Fakulty managementu Vysoké školy ekonomické v Praze
Vedoucí práce: Jiří Jelínek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: World Wide Web; dolování dat; statistická analýza; management [obor dipl. práce]; Web Usage Mining; diplomové práce; World Wide Web; data mining; statistical analysis; master's theses