Využití satelitni navigace v doprave - Pešek, Radim; Traurig, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce se zaobírá uplatněním satelitní navigace v automobilové a námořní dopravě. Představuje nejznámější satelitní navigační systémy. Popisuje jejich historický vývoj a jejich činnost. Práce se zaobírá dalším uplatněním satelitních přijímačů v nákladní automobilové dopravě při výběru elektronického mýta. Porovnává rakouský (mikrovlnný) a německý(satelitní) model
Vedoucí práce: Michal Traurig
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: doprava; satelitní navigace; GPS (navigační systém); management [obor bakal. práce]; elektronické mýtné; bakalářské práce; transportation; satellite navigation; GPS (navigation system); bachelor's theses