Srovnání portálů zdravotních pojišťoven z pohledu malého a středního podniku jako zaměstnavatele - Pokorný, Jiří; Klas, Jan; Kejkula, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Malé a střední podniky (MSP) jako zaměstnavatelé jsou povinni předávat zdravotním pojišťovnám určitá data a hlášení. Ta mohou být předána klasickou papírovou cestou nebo dnes preferovanou elektronickou cestou. Klasický způsob je dnes poměrně standardizovaný, ale v oblasti elektronických podání zvolila řada zdravotních pojišťoven vlastní cestu, což přináší malým a středním podnikům řadu komplikací. Cílem práce a jejím hlavním přínosem je srovnání a zhodnocení funkcionality portálů vybraných zdravotních pojišťoven v oblasti elektronického podání malými a středními podniky v roli zaměstnavatelů
Vedoucí práce: Jan Klas
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses