Harmonizace účetnictví - Andrle, Tomáš; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Cílem práce je upozornit na rychlý rozmach v oblasti sjednocování účetních systémů. Na začátku práce je popis současných přístupů k regulaci účetnictví a shrnutí příčin vedoucích k celosvětové harmonizaci účetního výkaznictví. Harmonizační snahy jsou demonstrovány na příkladu IFRS a US GAAP
Vedoucí práce: David Procházka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses