Vybraný sociální problém ve městě Jindřichův Hradec. - Kolářová, Pavla (2007)
Cílem práce je formou ankety vytipovat sociální problém ve městě Jindřichův Hradec, zmapovat aktivity sociální politiky ve městě na různých úrovních sociální správy, analyzovat současný stav a navrhnout možná zlepšení. Práce je rozdělena na teoretickou část, která je zaměřena na bezdomovectví, a praktickou část, v níž je analyzována problematika bezdomovectví ve městě Jindřichův Hradec