Vybraný sociální problém ve městě Jindřichův Hradec. - Kolářová, Pavla; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cílem práce je formou ankety vytipovat sociální problém ve městě Jindřichův Hradec, zmapovat aktivity sociální politiky ve městě na různých úrovních sociální správy, analyzovat současný stav a navrhnout možná zlepšení. Práce je rozdělena na teoretickou část, která je zaměřena na bezdomovectví, a praktickou část, v níž je analyzována problematika bezdomovectví ve městě Jindřichův Hradec
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: sociální politika; bezdomovectví; ankety; azylové domy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; social policy; homelessness; inquiry; sanctuary houses; bachelor's theses