Financování zdravotní péče v České republice - Ježková, Lucie; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Podíl výdajů na zdravotnictví k celkovým výdajům státního rozpočtu, decentralizace, podíl k HDP a komparace s vybranými zeměmi v rámci EU. Práce je rozdělená do šesti kapitol. První kapitole odpovídá úvod, v druhé jsou rozebírány výdaje státního rozpočtu, v třetí kapitole je prováděno analyzování výdajů na zdravotnictví a ve čtvrté jsou popisovány důvody zvyšování ekonomické náročnosti zdravotnictví. V posledních dvou kapitolách se nachází závěr a literatura
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: ekonomika zdravotnictví; státní rozpočet; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; medical economics; budget; bachelor's theses