Cash flow – výkaz o peněžních tocích - Kosinová, Taťána (2007)
Práce je zaměřená na všeobecné seznámení s pojmem cash flow. Kde tento pojem vznikl, co znamená a k čemu se výkazy s označením cash flow používají v praxi. Práce informuje o tom, do kolika a jakých části se výkaz člení a jaké metody jeho sestavení se používají. Dále se seznámíte s tím, že výkazy cash flow se sestavují ve dvou zákonem stanovených formách. Má práce je ale zejména založená na praktickém ukázce sestavení výkazu o peněžních tocích, kde se snažím tento výkaz sestavit ve všech zmiňovaných metodách