Cash flow – výkaz o peněžních tocích - Kosinová, Taťána; Toušková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce je zaměřená na všeobecné seznámení s pojmem cash flow. Kde tento pojem vznikl, co znamená a k čemu se výkazy s označením cash flow používají v praxi. Práce informuje o tom, do kolika a jakých části se výkaz člení a jaké metody jeho sestavení se používají. Dále se seznámíte s tím, že výkazy cash flow se sestavují ve dvou zákonem stanovených formách. Má práce je ale zejména založená na praktickém ukázce sestavení výkazu o peněžních tocích, kde se snažím tento výkaz sestavit ve všech zmiňovaných metodách
Vedoucí práce: Vendula Toušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses