Měnová politika centrální banky Rumunska - Stakharyuk, Ulyana (2007)
Tato práce má za úkol popsat zásadní změny v aplikaci měnové politiky Rumunska v kontextu hospodářského vývoje a přijetí nového měnověpolitického režimu cílování inflace