Měnová politika centrální banky Rumunska - Stakharyuk, Ulyana; Jindrová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Tato práce má za úkol popsat zásadní změny v aplikaci měnové politiky Rumunska v kontextu hospodářského vývoje a přijetí nového měnověpolitického režimu cílování inflace
Vedoucí práce: Miroslava Jindrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; měnová politika; bakalářské práce; monetary policy; bachelor's theses