Metódy technickej analýzy na trhu cenných papierov - Brečka, Miloš; Jindrová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práca skúma možnosti použitia technickej analýzy na trhu cenných papierov. Definuje predpoklady a poukazuje na rozpor s hypotézou efektívnych trhov. Obmedzuje sa na technickú analýzu pretože cieľom je otestovať jednotlivé indikátory, čo pri grafickej analýze nie je možné. V ďalšej časti poskytuje prehľad najčastejších technických indikátorov a výsledky testovania ich úspešnosti
Vedoucí práce: Miroslava Jindrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; akcie; analýza; bakalářské práce; stocks; analysis; bachelor's theses