Penzijní reforma v ČR se zaměřením na povinný fondový - Kubů, Filip; Korbel, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Jádrem této práce je jednak popis návrhů důchodové reformy v České republice, tak jak ji navrhují jednotlivé politické strany, jednak zhodnocení současného systému penzijního připojištění a možností jeho reformy. Budu se zabývat hledáním příčin, proč penzijní připojištění není atraktivní pro mladší generaci a jaké jsou možnosti jeho reformy. Půjde mi také o nalezení optimální investiční strategie vzhledem k výnosnosti aktiv a k jejich investičnímu horizontu
Vedoucí práce: Jiří Korbel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses