Účetní a finanční aspekty leasingu - Vokounová, Martina; Toušková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Tato práce se snaží poskytnout ucelený obraz o leasingu jako o jedné z možností pořizování investic. Poukazuje na jeho výhody a nezapomíná ani na nedostatky s ním spojené. Jednou ze součástí práce je také vývoj leasingu v podmínkách českého hospodářství zakončen jeho současnou situací. Při rozhodování managementu se nejdůležitější informace týkají konkurence na trhu ve smyslu výhodnějších podmínek při investování.Proto se tato práce snaží upozornit na skutečnosti, které by neměli být opomenuty při výběru správné varianty financování majetku
Vedoucí práce: Vendula Toušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses