Leasing - Kosková, Lenka (2007)
Práce zachycuje problematiku leasingu především z účetního hlediska. Je zaměřena na účtování o leasingu podle české účetní legislativy a pro srovnání je zde popsána rovněž metodika Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Poslední část se zabývá vysvětlením výhod a nevýhod leasingu ve srovnání s úvěrem, které je doplněno praktickým příkladem