Leasing - Kosková, Lenka; Toušková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce zachycuje problematiku leasingu především z účetního hlediska. Je zaměřena na účtování o leasingu podle české účetní legislativy a pro srovnání je zde popsána rovněž metodika Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Poslední část se zabývá vysvětlením výhod a nevýhod leasingu ve srovnání s úvěrem, které je doplněno praktickým příkladem
Vedoucí práce: Vendula Toušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses